Startpagina
Uitleg
Voorwaarden
Privacybeleid
Contact
Mail ons
Gastenboek
Links

Winkelmandje
Bestelling verzenden

Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Volg ons op Pinterest 
Kado-ideetjes en Hebbedingetjes
Rouwverwerking
Wenskaarten
Gepersonaliseerde Kaarsen
Kwijl-in-Stijl sjaaltjes
Kraamkadootjes
Doe-het-zelf materialen
     Keramiek
     Knopen, sluitingen enz
     Flock en Flex applicaties
     Stickers
GRATIS Patronen
Kaatjes Textiel drukkerij
Doe-het-zelf materialen - Flock en Flex applicaties
Keramiek | Knopen, sluitingen enz | Flock en Flex applicaties | Stickers |
19 artikelen | Pagina: < 12 >

001 Full color applicaties
001 Full color applicaties

Ben je een handige harrie en maak je je spulletjes graag zelf, denk aan een vlaggenlijn, t-shirtjes en wil je ze een persoonlijke toets geven? Bij Kaatje kun je nu ook full color applicaties bestellen! Deze zijn gemakkelijk op te strijken en je kunt het zo gek niet bedenken of het kan, foto's, eigen ontwerpjes, tekeningen van je kindje en nog veel meer! Voor aanvragen, ontwerpen en bestellingen mail je naar: karin@kaatjetomaatje.com

Naar bovenkant pagina

002 Flock A4 tekst
002 Flock A4 tekst

Bij Kaatje kun je tekst bestellen vanaf 0,6 mm hoog! Handig voor het instrijken op kleding, tassen etc. U kiest voor flex of flock, een tekst, kleur en de gewenste afmeting(en) en Kaatje zal een A4 vel opmaken met zoveel mogelijk tekst erop. U betaald in verhouding minder dan dat u het per stuk koopt! Gelieve dit te melden in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling. Er wordt u altijd een voorbeeld ontwerp gestuurd voor goedkeuring voordat de bestelling definitief is.

Prijs per stuk: 10.00
Voorraad : 10 
  
Naar bovenkant pagina

002 Flock of flex A4 figuurtje
002 Flock of flex A4 figuurtje

Bij Kaatje kun je figuurtjes bestellen vanaf 0,8 mm hoog! Handig voor het instrijken op kleding, tassen etc. U kiest voor flex of flock, kleur en de gewenste afmeting(en) en Kaatje zal een A4 vel opmaken met zoveel mogelijk tekst erop. U betaald in verhouding minder dan dat u het per stuk koopt! Gelieve dit te melden in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling. Er wordt u altijd een voorbeeld ontwerp gestuurd voor goedkeuring voordat de bestelling definitief is.

Prijs per stuk: 9.00
Voorraad : 10 
  
Naar bovenkant pagina

003 Flock Hert groot
003 Flock Hert groot

Een grote applicatie in turqoise van een liggend hert met een hartje op de billen. Afmeting 13 x 12 cm. Deze applicatie kan ook gemaakt worden in andere kleuren, in flex folie en in een ander formaat. Gelieve dit te melden in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling. Enkel bij aanpassing formaat wordt de prijs aangepast, u ontvangt hierover bericht.

Prijs per stuk: 5.50
Voorraad : 10 
  
Naar bovenkant pagina

004 Flock Vogel op tak
004 Flock Vogel op tak

Een okergele applicatie van een vogeltje op een tak met blaadjes. Afmeting: 14 x 9 cm. Deze applicatie kan ook gemaakt worden in andere kleuren, in flex folie en in een ander formaat. Gelieve dit te melden in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling. Enkel bij aanpassing formaat wordt de prijs aangepast, u ontvangt hierover bericht.

Prijs per stuk: 5.00
Voorraad : 10 
  
Naar bovenkant pagina

Flex dinosaurus groot
Flex dinosaurus groot

Een grote applicatie in witte flex van een grommende dinosaurus. Afmeting 19 x 13 cm. Deze applicatie kan ook gemaakt worden in andere kleuren, in flock folie en in een ander formaat. Gelieve dit te melden in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling. Enkel bij aanpassing formaat wordt de prijs aangepast, u ontvangt hierover bericht.

Prijs per stuk: 6.00
Voorraad : 10 
  
Naar bovenkant pagina

Flex Uil grijs
Flex Uil grijs

Een hele mooie flex applictaie van een uil in zachtgrijs. Afmeting 9 x 9 cm. Deze applicatie kan ook gemaakt worden in andere kleuren, in flock folie en in een ander formaat. Gelieve dit te melden in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling. Enkel bij aanpassing formaat wordt de prijs aangepast, u ontvangt hierover bericht.

Prijs per stuk: 4.50
Voorraad : 10 
  
Naar bovenkant pagina

Flex zilver ballerina
Flex zilver ballerina

Een silhouette van een ballerina in zilver. Afmeting: 11 x 9 cm. Deze applicatie kan ook gemaakt worden in andere kleuren, in flock folie en in een ander formaat. Gelieve dit te melden in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling. Enkel bij aanpassing formaat wordt de prijs aangepast, u ontvangt hierover bericht.

Prijs per stuk: 4.00
Voorraad : 10 
  
Naar bovenkant pagina

Flock hart
Flock hart

Een hart in warmrode flock, harten kunnen ook apart als applicatie gebruikt worden!. Afmeting 10 x 9 cm. Deze applicatie kan ook gemaakt worden in andere kleuren, in flex folie en in een ander formaat. Gelieve dit te melden in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling. Enkel bij aanpassing formaat wordt de prijs aangepast, u ontvangt hierover bericht.

Prijs per stuk: 3.50
Voorraad : 10 
  
Naar bovenkant pagina

Flock hertje
Flock hertje

Een afbeelding van een hertje in koningsblauw met hartjes op de billen. Afmeting 9 x 6 cm. Deze applicatie kan ook gemaakt worden in andere kleuren, in flex folie en in een ander formaat. Gelieve dit te melden in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling. Enkel bij aanpassing formaat wordt de prijs aangepast, u ontvangt hierover bericht.

Prijs per stuk: 4.00
Voorraad : 10 
  
Naar bovenkant pagina

19 artikelen | Pagina: < 12 >

Alle weergegeven prijzen in EURO.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap