Startpagina
Uitleg
Voorwaarden
Privacybeleid
Contact
Mail ons
Gastenboek
Links

Winkelmandje
Bestelling verzenden

Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Volg ons op Pinterest 
Kado-ideetjes en Hebbedingetjes
     Houten decoratie
     Houten decoratie pallet
     Peter en Meter kadootjes
     Hippe Haaksels
     Knuffel collectie
     Sierkussens, design by Kaatje
     Superzachte dekens
Rouwverwerking
Wenskaarten
Gepersonaliseerde Kaarsen
Kwijl-in-Stijl sjaaltjes
Kraamkadootjes
Doe-het-zelf materialen
GRATIS Patronen
Kaatjes Textiel drukkerij
Kado-ideetjes en Hebbedingetjes - Superzachte dekens
Houten decoratie | Houten decoratie pallet | Peter en Meter kadootjes | Hippe Haaksels | Knuffel collectie | Sierkussens, design by Kaatje | Superzachte dekens |

Heerlijk zachte knuffeldekens, te gebruiken op het kinderbedje, in de auto, in de buggy onderweg, op de bank...Aan de ene zijde een kwalitatieve katoen in vrolijk dessin en aan de andere zijde een bijpassen kleur katoenfleece. De mogelijkheid om de deken te bedrukken EN er een bijpassen opberg zakje bij te maken! Ook het zakje kan bedrukt worden met iedere gewenste tekst. De prijzen weergegeven bij de diversen artikelen hieronder zijn inclusief bedrukking en ontwerpkosten, je kunt naast de bestaande collectie ook zelf stoffen aanleveren om er een deken van te laten maken met bedrukking, of een stofje kiezen in het atelier. Er zijn vele mogelijkheden! Na bestelling wordt er altijd contact met u opgenomen omtrent de mogelijkheden en de plaatsing van de bedrukking zodat het geheel naar uw wens gemaakt wordt!

Prijs per stuk: 0.00
Gereserveerd
Naar bovenkant pagina

001 Knuffeldeken Uil paneel
001 Knuffeldeken Uil paneel

Een heel mooi stofpaneel van twee uilen, bloemen en een hart, geheel in zachte tinten, wat voorzien kan worden van iedere gewenste kleur katoenfleece aan de achterzijde. Ook bedrukking van het dekentje kan in alle kleuren. Afmeting 88 x 112 cm. Een opbergzakje in dezelfde kleuren met bedrukking kost 12,50 extra. Gelieve uw wensen aan te geven in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling.

Prijs per stuk: 32.95
Voorraad :
Uitverkocht
Naar bovenkant pagina

002 Knuffeldeken Voertuigen
002 Knuffeldeken Voertuigen

Een heel mooi stofpaneel met allerlei voertuigen in heldere kleuren, wat voorzien kan worden van iedere gewenste kleur katoenfleece aan de achterzijde. Ook bedrukking van het dekentje kan in alle kleuren. Afmeting 88 x 112 cm. Een opbergzakje in dezelfde kleuren met bedrukking kost 12,50 extra. Gelieve uw wensen aan te geven in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling.

Prijs per stuk: 32.95
Voorraad :
  
Naar bovenkant pagina

Knuffeldeken Beer met honing
Knuffeldeken Beer met honing

Een heel mooi stofpaneel van een beer onder een boom met een honingpot, geheel in zachte tinten, wat voorzien kan worden van iedere gewenste kleur katoenfleece aan de achterzijde. Ook bedrukking van het dekentje kan in alle kleuren. Afmeting 60 x 112 cm. Een opbergzakje in dezelfde kleuren met bedrukking kost 12,50 extra. Gelieve uw wensen aan te geven in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling.

Prijs per stuk: 32.95
Voorraad :
  
Naar bovenkant pagina

Knuffeldeken Beertjes paneel
Knuffeldeken Beertjes paneel

Een heel mooi stofpaneel van allerlei beertjes, geheel in zachte tinten, wat voorzien kan worden van iedere gewenste kleur katoenfleece aan de achterzijde. Ook bedrukking van het dekentje kan in alle kleuren. Afmeting 91 x 109 cm. Een opbergzakje in dezelfde kleuren met bedrukking kost 12,50 extra. Gelieve uw wensen aan te geven in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling.

Prijs per stuk: 32.95
Voorraad :
  
Naar bovenkant pagina

Knuffeldeken Elfjes
Knuffeldeken Elfjes

Een heel mooi stofpaneel van elfjes en bloemetjes, wat voorzien kan worden van iedere gewenste kleur katoenfleece aan de achterzijde. Ook bedrukking van het dekentje kan in alle kleuren. Afmeting 60 x 112 cm. Een opbergzakje in dezelfde kleuren met bedrukking kost 12,50 extra. Gelieve uw wensen aan te geven in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling.

Prijs per stuk: 32.95
Voorraad :
  
Naar bovenkant pagina

Knuffeldeken retro meisje
Knuffeldeken retro meisje

Een heel mooi stofpaneel van een meisje wat omringt is met diertjes en bloemetjes, geheel in zachtroze tinten, wat voorzien kan worden van iedere gewenste kleur katoenfleece aan de achterzijde. Ook bedrukking van het dekentje kan in alle kleuren. Afmeting 60 x 112 cm. Een opbergzakje in dezelfde kleuren met bedrukking kost 12,50 extra. Gelieve uw wensen aan te geven in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling.

Prijs per stuk: 32.95
Voorraad :
  
Naar bovenkant pagina

Alle weergegeven prijzen in EURO.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap