Startpagina
Uitleg
Voorwaarden
Privacybeleid
Contact
Mail ons
Gastenboek
Links

Winkelmandje
Bestelling verzenden

Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Volg ons op Pinterest 
Kado-ideetjes en Hebbedingetjes
     Houten decoratie
     Houten decoratie pallet
     Peter en Meter kadootjes
     Hippe Haaksels
     Knuffel collectie
     Sierkussens, design by Kaatje
     Superzachte dekens
Rouwverwerking
Wenskaarten
Gepersonaliseerde Kaarsen
Kwijl-in-Stijl sjaaltjes
Kraamkadootjes
Doe-het-zelf materialen
GRATIS Patronen
Kaatjes Textiel drukkerij
Kado-ideetjes en Hebbedingetjes - Peter en Meter kadootjes
Houten decoratie | Houten decoratie pallet | Peter en Meter kadootjes | Hippe Haaksels | Knuffel collectie | Sierkussens, design by Kaatje | Superzachte dekens |
15 artikelen | Pagina: < 12 >

0001 Houten borden Peter Meter Vierkant
0001 Houten borden Peter Meter Vierkant

Houten bord 30x30 cm in 12 mm dik mdf met daarop een superleuke tekst voor je Peter of Meter! Bord en tekst kunnen ook in een andere kleur gemaakt worden en uiteraard kan de tekst gepersonaliseerd worden! Geef je wensen aan in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling.

Prijs per stuk: 14.95
Voorraad :
  
Naar bovenkant pagina

001 Kussen Meter
001 Kussen Meter

Supermooie katoenen kussens met een tekst voor de liefste Meter. Deze tekst kan uiteraard volledig gepersonaliseerd worden met bv de naam van de Meter/Tante/Oma etc en een naam van het kindje onderaan, zonder extra kosten! De kleur van het kussen is te kiezen als ook de kleur van de bedrukking! Geef dit aan in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling. De kussens zijn 40x40 en worden verstuurd als pakketpost, in heel Europa! Let op!! Op deze tekst zit copyright en deze mag in geen enkele vorm gedupliceerd worden zonder toestemming van Atelier Kaatje Tomaatje. U kunt hiervoor een email sturen aan: karin@kaatjetomaatje.com

Prijs per stuk: 14.95
Voorraad :
  
Naar bovenkant pagina

001 Kussen Peter
001 Kussen Peter

Supermooie katoenen kussens met een tekst voor de liefste Peter. Deze tekst kan uiteraard volledig gepersonaliseerd worden met bv de naam van de Peter/Oom/Opa/Papa etc en een naam van het kindje onderaan, zonder extra kosten! De kleur van het kussen is te kiezen als ook de kleur van de bedrukking! Geef dit aan in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling. De kussens zijn 40x40 en worden verstuurd als pakketpost, in heel Europa! Let op!! Op deze tekst zit copyright en deze mag in geen enkele vorm gedupliceerd worden zonder toestemming van Atelier Kaatje Tomaatje. U kunt hiervoor een email sturen aan: karin@kaatjetomaatje.com

Prijs per stuk: 14.95
Voorraad :
  
Naar bovenkant pagina

002 Mini tshirt Liefste Meter
002 Mini tshirt Liefste Meter

Mini t-shirt bedrukt met de tekst Liefste Meter. De tekst kan worden aangepast of gepersonaliseerd. Ook kun je de kleur van het mini shirtje kiezen, als ook de kleur van de opdruk. Superleuk om over een fles te trekken (deze wordt niet meegeleverd!) of aan een mini hangertje te geven en kan zelfs als draagbaar t-shirtje gebruikt worden bij knuffels! Gelieve uw wensen en aantallen door te geven in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling!

Prijs per stuk: 3.95
Voorraad :
  
Naar bovenkant pagina

002 Mini tshirt Tofste Peter
002 Mini tshirt Tofste Peter

Mini t-shirt bedrukt met de tekst Tofste Peter. De tekst kan worden aangepast of gepersonaliseerd. Ook kun je de kleur van het mini shirtje kiezen, als ook de kleur van de opdruk. Superleuk om over een fles te trekken (deze wordt niet meegeleverd!) of aan een mini hangertje te geven en kan zelfs als draagbaar t-shirtje gebruikt worden bij knuffels! Gelieve uw wensen en aantallen door te geven in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling!

Prijs per stuk: 3.95
Voorraad :
  
Naar bovenkant pagina

002 Mini tshirt Wil je mijn Meter zijn?
002 Mini tshirt Wil je mijn Meter zijn?

Mini t-shirt bedrukt met de tekst Wil je mijn Meter zijn? De tekst kan worden aangepast of gepersonaliseerd. Ook kun je de kleur van het mini shirtje kiezen, als ook de kleur van de opdruk. Superleuk om over een fles te trekken (deze wordt niet meegeleverd!) of aan een mini hangertje te geven en kan zelfs als draagbaar t-shirtje gebruikt worden bij knuffels! Gelieve uw wensen en aantallen door te geven in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling!

Prijs per stuk: 3.95
Voorraad :
  
Naar bovenkant pagina

002 Mini tshirt Wil je mijn Peter zijn?
002 Mini tshirt Wil je mijn Peter zijn?

Mini t-shirt bedrukt met de tekst Wil je mijn Peter zijn? De tekst kan worden aangepast of gepersonaliseerd. Ook kun je de kleur van het mini shirtje kiezen, als ook de kleur van de opdruk. Superleuk om over een fles te trekken (deze wordt niet meegeleverd!) of aan een mini hangertje te geven en kan zelfs als draagbaar t-shirtje gebruikt worden bij knuffels! Gelieve uw wensen en aantallen door te geven in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling!

Prijs per stuk: 3.95
Voorraad :
  
Naar bovenkant pagina

003 Canvas met text Meter Peter
003 Canvas met text Meter Peter

Superleuk om als kadootje te geven of lekker voor jezelf te houden!! Canvas van 27x 22 cm bedrukt met grijs en kleur teksten. Je kunt ook een eigen text erop laten drukken! Dit kun je aangeven in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling, er wordt altijd eerst contact met u opgenomen en ontwerpjes gemaakt! Prijs is per stuk. De canvassen zijn ook te verkrijgen als B2B pakketjes per 10 stuks, hiervoor klikt u Canvas B2B aan en u ontvangt dan zsm de prijzen die voor uw gelden. LET OP dit kan enkel als u in bezit bent van een btw nr of Kvk nummer!

 
Naar bovenkant pagina

003 Palletbord Meter roze
003 Palletbord Meter roze

Dit bord is geheel gemaakt van pallethout, met roze wash en handgeverfde tekst erop. Dit bord kan nog gepersonaliseerd worden met Tante, mama, enz enz, naam van het kindje onderaan, hartjes of andere! Wil je het liever in een andere kleur, dat kan ook! Deze borden worden geheel op vraag en wens gemaakt! Aan de achterzijde kan een vlastouw ophanghaak bevestigd worden om het bord te kunnen haken. Als u het buiten wil hangen, gelieve te melden in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling, uw bord wordt dan gratis van een buitenvernis voorzien! Levertijd per bord is 5 werkdagen.

Prijs per stuk: 29.50
Voorraad :
  
Naar bovenkant pagina

003 Palletbord Peter grijs
003 Palletbord Peter grijs

Dit bord is geheel gemaakt van pallethout, met greywash en handgeverfde tekst erop. Dit bord kan nog gepersonaliseerd worden met Meter, Oom, Papa, Opa enz enz, naam van het kindje onderaan, hartjes of andere! Wil je het liever in een andere kleur, dat kan ook! Deze borden worden geheel op vraag en wens gemaakt! Aan de achterzijde kan een vlastouw ophanghaak bevestigd worden om het bord te kunnen haken. Als u het buiten wil hangen, gelieve te melden in het veld opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling, uw bord wordt dan gratis van een buitenvernis voorzien! Levertijd per bord is 5 werkdagen.

Prijs per stuk: 29.50
Voorraad :
  
Naar bovenkant pagina

15 artikelen | Pagina: < 12 >

Alle weergegeven prijzen in EURO.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap