Startpagina
Uitleg
Voorwaarden
Privacybeleid
Contact
Mail ons
Gastenboek
Links

Winkelmandje
Bestelling verzenden

Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Volg ons op Pinterest 
Kado-ideetjes en Hebbedingetjes
Rouwverwerking
Wenskaarten
Gepersonaliseerde Kaarsen
Kwijl-in-Stijl sjaaltjes
Kraamkadootjes
Doe-het-zelf materialen
GRATIS Patronen
Kaatjes Textiel drukkerij
KaatjeTomaatje - Uitleg

VERZENDKOSTEN uitleg: Atelier Kaatje Tomaatje hanteerd de verzendkosten zoals aangegeven bij Bpost (voor Belgi๋) en PostNL (voor Nederland). Dit houdt in in dat u het gewicht van de zending betaald conform de prijzen van de bovengenoemde plus een eenmalig supplement per verzending van maximaal € 0,50 voor de envelop en eventuele andere verpakkingsmaterialen. Het bedrag van de verzending hangt af van het gewicht van uw totaal bestelling. Het totaalbedrag van verzending wordt na het doorsturen van de bestelling berekend en schriftelijk aan u meegedeeld. Een voorbeeld: U besteld 1 paar oorbelletjes van 10 gram. Voor Belgie geldt dan 1x postzegel van € 0,80 + € 0,50 supplement envelop = € 1,30. Plaatst u een grote bestelling, dan wordt er altijd overlegd of u kiest voor een verzekerde zending via PostNL of BPost ofwel kiest u voor verzending via Kiala. Bij bestellingen met waarde boven de € 50,- wordt er altijd een verzekerde zending uitgevoerd.

Omdat Atelier Kaatje Tomaatje zo veelzijdig is, is het haast onmogelijk om alle mogelijkheden uit te stallen in een webshop. Daarom ben je tijdens openingstijden van harte welkom om eens te komen kijken en voelen aan de bestaande collectie die aanwezig is. Je kunt het adres en de openingsuren vinden onder "contact".

Uiteraard neem ik ook uitgebreid de tijd om je te helpen met het uitwerken van alle persoonlijke wensen, of het nu om 1 stuks gaat of een grotere bestelling, je kunt altijd bij mij terecht voor advies en ontwerp, kostenloos!

Heb je wat meer tijd nodig om bijvoorbeeld stofen uit te zoeken of om deel te nemen aan het ontwerp proces? Dat kan uiteraard! Speciaal daarvoor ben ik iedere maandag gesloten, zodat we samen de nodige tijd hebben om tot een ontwerp te komen. Let op, dit is enkel op afspraak! Lukt het niet op maandag, dan kan er altijd buiten de openingstijden een afspraak gemaakt worden.


Alle weergegeven prijzen in EURO.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap